Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozás

Cégünk, a frissen alakult A&B Mode Kft. célja olasz divat márkák megismertetése a magyarországi piacon. Hogy miért gondoljuk, hogy a megannyi cipő márka mellett egy újabbra is szükség van? Mert a Kamsa® egyedi, színes és vonzó. Több mint amit eddig láttál. A Kamsa® cipőddel kitűnhetsz a tömegből, változatos lehetsz. Jelenleg több mint 20 féle színben kínáljuk cipőinket és hamarosan újabb típusokkal jelentkezünk.

A Magyarországon egyedi Kamsa® cipők hatalmas színválasztékával úttörőként jelennek meg az utcákon. Viseletük minden évszakban egyedivé, színessé, különlegessé teszik gazdájukat. “Paint Your Feet - Színezd ki a lábad” áll a cégünk mottójában. Ha ezeket a cipőket hordod garantáljuk, hogy kényelmes viseletük mellett ki fogsz tűnni a tömegből. A 6 évestől a 99 évesekig bárkinek ajánlott viselet a Kamsa®.

A Kamsa® márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon az A&B Mode Kft. Amennyiben viszonteladóként szeretnél csatlakozni a legújabb olasz divatmárkához keress minket bizalommal! Légy egyedi, légy színes, légy Kamsa!"

Keresés