Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ahol új stlusok születnek

Ahol új stlusok születnek

2020. február 27-én, 17 órakor egy csodás rendezvény keretein belül nyitja meg első üzlethelyiségének kapuit a Kamsa® márka. A rendhagyó, sokszor extrém és elsősorban egyedi cipők mellett természetesen más stílusos kiegészítőkre is bukkanhatunk, na és persze a jó társaság is garantált.

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen egy kis bemutatást mindenképpen érdemel ez a márka. A Magyarországon sajátosnak és különlegesnek számító Kamsa® cipő teljesen eltér a megszokottól, és ezzel frissülést és újdonságot visz a hétköznapjainkba. Pontosan azért, mert szó szerint bátran és egyben ízlésesen meri használni a színeket, melyek kihangsúlyozzák, egyben különlegessé varázsolják megjelenésünket. Valódi színeket, ezzel együtt vidámságot és egyediséget kölcsönöz viselőinek.

Míg eddig az átlagostól teljesen elrugaszkodott, mégis stílusos és valóban szép lábbelikhez csak online tudtunk hozzájutni, most lehetőségünk lesz arra, hogy személyesen is nézelődhessünk és válogathassunk közöttük. A Budapesten nyíló divatüzlet, mely a jól csengő Kamsa& More nevet viseli majd, a Máriássy utca 4. szám alatt, a földszinten kapott otthont. A divatboltban természetesen megtalálhatjuk tehát a gyönyörű és utánozhatatlan Kamsa® cipőket, de ezen felül más is vár majd minket itt.

Többek között olasz női ruhák, egyedi ékszerek és kézzel készített táskák tarkítják majd a kínálatot. Ezeket megcsodálhatjuk már a szóban forgó rendezvényen is, melyet Harsányi Levente fog megnyitni.Rajta kívülpedig olyan hírességekkel is találkozhatunk még, mint Hajdú Steve, vagy Esztergályos Patrik, akik szintén szeretik a kivételes megjelenést, melyet a Kamsa® márka képvisel. Mellettük egy stylist is emeli majd az este színvonalát, segítségével a stílusosság és a divat szelleme lengi majd be az egész üzletet.

A Kamsa& More divatbolt egy igazi oázisként fog várni bennünket, ha minket is jóleső érzéssel tölt el, amikor egy kicsit kitűnhetünk a tömegből. A hétköznapi, megszokott és sokszor szürkének ható cipőket, ruhákat és kiegészítőket néha felszabadító érzés egy feltűnőbbre, stílusosabbra vagy éppen színesebbre cserélni, hogy végre önmagunk lehessünk és egy kicsit szárnyalhassunk a divat fellegei között.

Akár csak a kíváncsiság hajt minket, akár ezen felül szeretnénk szép és rendkívüli holmik, valamint egy valóban jó társaság között eltölteni a késő délutáni óráinkat, akkor mindenképpen itt a helyünk a fent említettidőpontban! Legyünk részesei egy új üzlet születésének és ünnepeljük együtt az egyediséget a Kamsa®-val!

Keresés