Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alessio, egy olasz barátság kezdete

Alessio, egy olasz barátság kezdete A kamsacipo.hu és a Kamsa & More divatüzlet csapata, mint az olasz divat nagykövetei újabb lépést tettek a magyarországi olasz életérzés hirdetése útján. Egy új együttműködés keretében az Alessio Cafe vendégei és a divatmárka vásárlói kölcsönös akciókban, kedvezményekben részesülhetnek.

Az Alessio 10 éve nyitott Pasaréten. Céjuk az volt,hogy egy igazi, családias éttermet hozzanak létre. Ide nem csak ünnepelni jönnek a vendégek,hanem ha egy jó reggelire, frissen pörkölt kávéra vágynak,akkor is az Alessio Cafe-t választják. Az eredeti olasz konyha, napi, táblás ajánlatok,eredeti alapanyagok mind-mind garantálják a kiváló minőséget. Tésztáik, pizzáik frissen, helyben készülnek, választható gluténmentes változatban is. Friss halak, rákok, bárány, borjúmáj színesíti az étlapot. Az összeszokott konyha, felszolgáló csapat is garantálja a jó hangulatot. Jelszavuk: Nálunk a vendég az első. Ezért választottuk és ezért szeretjük ezt a szakmát,mert hiszünk az igazi Vendéglátásban!

Az együttműködés keretében A Kamsa & More divatüzletben vásárlók 10 000 Ft-os vacsorautalványt kaphatnak június hónapban, de az Alessio vendégei is 10 %-os kedvezménnyel vásárolhatnak a weboldalon (részletek az instagram és facebook posztokban)

Keresés