Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Open Air Fashion Night a Kamsa cipővel

Open Air Fashion Night a Kamsa cipővel

Egy este, ahol a divat kapja a főszerepet

2019. szeptember 13-án egy különleges és ingyenes program várja a divat szerelmeseit. A XVIII. kerületi utcai divatbemutató egyedülálló résztvevőket sorakoztat majd fel. Köztük lesz a színpompás és egyedi lábbelikkel kecsegtető Kamsa cipőis, a Szerintem Fashionés a LOVAS Garmentmellett. 

Mindhárom márka védjegye az eredetiség és az egyedülállóság. Fontosnak tartják, hogy merjük felvállalni azt, amilyenek vagyunk, és ehhez megadnak nekünk minden segítséget. A különleges és egyedi ruhadarabok, cipők és kiegészítők képesek megmutatni olyan oldalainkat is, melyek eddig rejtve maradtak. A beszürkült világnak olyan szüksége van erre az újításra a divat terén, mint egy pohár vízre a sivatagi vándornak.

A nem mindennapi megoldások, a színek bravúros és bátor használata lehetővé teszik számunkra, hogy kitűnhessünk a tömegből, és önmagunk lehessünk az öltözködés terén is. Felhívják a figyelmet arra, hogy lehetünk elegánsak és kifinomultak akkor is, ha egy kissé merészebbek vagyunk, és mind formában, mind pedig színben egy kicsit mást keresünk magunknak.

Az eseményen bemutatkozó három márka már többször összefonta útját, most pedig egy fantasztikus és lendületes estére számíthatunk tőlük. A divatbemutató és az elmaradhatatlan tombola mellett egy rendhagyó divat aukció is várja az érdeklődőket, ahol nyári ruhadarabokra és Kamsa cipőkrelehet majd licitálni.

Az estét páratlan finomságok, zamatos borok és kivételes dekorációk koronázzák meg. Találkozhatunk Esztergályos Patrikkalis, akiért nemrég szurkolhattunk a tv-képernyő előtt, és amellett, hogy a „legjobb férfi bajnok” lett, természetesen nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ifjúsági olimpiai-, valamint junior világ-, és Európa-bajnok vívó.  Ő szintén az egyedi Kamsa cipőtválasztotta, mely amellett, hogy kényelmes, színt visz a sportolásba és akár a mindennapokba is.

 A szórakoztató és egyben kihagyhatatlan programok igazán méltó módon búcsúztatják el a nyarat. Ám, ha az idő nem lenne olyan kegyes, vagyis esőnap esetén szeptember 20-án tartják majd meg a mindenki számára nyitott és díjtalan rendezvényt. Az esemény helyszínéül a Szerintem Fashionüzlete előtti zöld terület szolgál, ami Budapesten, a Királyhágó út 81. szám alatt található. A kezdési időpont 17.00 óra, a fergeteges divatkavalkáddal átitatott programok pedig 21.00 órakor érnek véget. Helyfoglalásra is van lehetőség, melyet a szerintemfashion@gmail.comcímen tehetünk meg.

Keresés