Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

LÁBBELIK VÍZÁLLÓSÁGA

A KAMSA® cipők mérsékelten vízállók. A lábbeli anyag és/vagy összeszerelési technológiája miatt óvni kell a nedvességtől, mert rövid időn belül beázhat illetve károsodhat. A bőr, műbőr és textil felsőrész mérsékelten tűri a vizet, a műanyag talprést vízálló, de a varrásoknál és illesztéseknél beázhat. Ha víz éri (kívülről vagy belülről) a cipőt, akkor az nem rendeltetésszerű használatnak minősülhet, ráadásul a cipő így idő elött tönkremehet.

A LÁBBELIK HASZNÁLHATÓSÁGA, RENDELTETÉSE

A KAMSA® lábbelik olyan termékek, amelyeket a téli időjárási feltételek kivételével, javasoljuk rendszeres, tartós viseletre. A cipők a szabadidő lábbeli kategóriába tartoznak, emiatt viselésük megfelel az aktív testmozgás és a szabadidő követelményeinek. Ezen lábbelik csak alkalmi viseletre alkalmasak, a cipők egész napos használatát, különösen folyamatos utcai viseletét nem javasoljuk.

ÖSSZETEVŐK / TERMÉK JELLEMZŐK

  • puha orr

  • csúszásmentes barázdált talp

  • erősen merevített sarok

  • cserélhető fűzős modell (egyes modelleknék ez eltérhet)

  • egyedi design

  • anyaga: textil bőr/műbőr vagy textil

  • talp: szintetikus anyag

TISZTÍTÁSI ÁPOLÁSI TANÁCSOK

A cipő az anyag és szennyeződés erősségének függvényébenpuha kefével tisztítandó. Kisebb szennyeződés esetén elegendő a cipőt egy nedves kendővel áttörölni. A textil cipőket javasolt impregnáló spray-vel kezelni és kifejezetten ehhez az anyaghoz való tisztító folyadékkal ápolni, de ezek az anyagok sem teszik a lábbelit vízhatlanná! A cipő mosógépben nem mosható! Szárítógépben nem rakható!

VISELÉSI TANÁCSOK

A lábbelit teljesen kífűzött állapotban, cipőkanál segítségével vegyük fel, és ugyanilyen módon vegyük le. A viselés során a lábbelit megfelelően rögzítsük. A fentiek be nem tartása esetén a cipő károsodhat, az ebből eredő hibákért nem vállalunk felelősséget.

Az időjárásnak megfelelően viseljük, lehetőleg naponta váltsunk cipőt.

Szárítását szoba hőmérsékleten és kíméletesen végezzük. Ne tegye a cipőt sugárzó hőforrás közelébe.

A lábbeliket óvjuk az éles, hegyes tárgyaktól, az ütközés, karcolás, súrlódás maradandó nyomokat hagyhat a felületén. Az ilyen jellegű sérülések minőségi kifogás esetén nem rendeltetésszerű használatnak minősülhetnek!

Ne várjuk meg, míg a lábbeli talpa teljesen elkopik, javításáról idejekorán gondoskodni kell. A hiba utáni továbbhordásból eredő károk esetén a kifogást a legtöbb esetben elutasítjuk.

SZAVATOSSÁGI SZABÁLYOK ÉS A REKLAMÁCIÓ INTÉZÉSNEK SZABÁLYAI

A szavatossági időtartamon belül szavatossági igény nyújtható be, ha a termék rendeltetésszerű használat, ápolás tárolás stb. ellenére meghibásodik, és a hibáról bizonyítható, hogy a meghibásodást eredményező ok már az eladáskor is benne volt a termékben. Ha azonban bizonyítható, hogy a termék anyaga megfelel az elvárásoknak, illetve a szerződésben foglaltaknak, akkor az alapvetően nem jogos ok a minőségi kifogásra.

A www.kamsacipo.hu oldalon illetve a Kamsa & More márkaüzletben (1095 Budapest, Máriássy utca 4. fsz: 13.) vásárolt összes termék teljesen eredeti, és minden márkajellel ellátott. A Kamsa® márkajelzésű cipők kizárólagos forgalmazója az A&B Mode Kft. A webáruházunkban és üzletünkben vásárolt összes termékre 1 év jótállási jog érvényesíthető! Ez a szabály az üzlet teljes cipőválasztékára vonatkozik, azon termékekre is, amelyeket kedvezményesen vásárolt. A jótállással kapcsolatos szabályozást az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

Az ápolatlan állapotú cipők esetében önmagában akár az ápolatlanság (kosz, víz, sár, stb) is bizonyíték lehet a nem rendeltetésszerű használatra, melynek alapján a kifogást elutasíthatjuk.

Panasza esetén keresse ügyfélszolgálatunkat az info@kamsacipo.hu e-mail címen vagy a nyitvatartási időben a Kamsa & More üzletben illetve a 06-70-605-1999 telefonszámon. Panaszát a mellékelt panaszfelvételi jegyzőkönyv megküldésével is közölheti.

 

 

 

Keresés