Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Visszaküldés menete

Alapvető információk:

A következő információk minden termékre érvényesek.

A Kamsacipo.hu honlapon vásárolt minden termék kicserélhető vagy visszatéríthető. Ügyfelünk a 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a küldemény átvételételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a termékeket vagy élhet elállási jogával. A Vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján telefonon (+36 70 605 1999) e-mailben (info@kamsacipo.hu) illetőleg a Kormány rendelet 2. számú melléletében található nyilatkozatminta felhasználásával postai úton (cím: 1188 Budapest, Köztársaság útja 18.) is gyakorolhatja. A Vásárló jogosult az elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolni.

A termékek kézhezvételének, átvételének időpontja:

  • átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja
  • házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja

Elállás esetén a Vásárló köteles a termékeket saját költségén a Vállalkozás telephelye szerinti címre (1188 Budapest, Köztársaság útja 18.) visszaküldeni. A Vállalkozás köteles az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül a Vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket a Vásárlónak visszafizetni.

Elállás esetén a Vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

Elállás esetén a Vállalkozás a Vásárlónak visszajáró összeget a Vásárló által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A Vásárló kifejezett beleegyezése alapján a Vállalkozás a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a Vásárlót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti.

A Vásárló által utánvéttel visszaküldött termék átvételét a Vállalkozás jogosult megtagadni.

A Vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Amennyiben a Vásárló a terméket méretprobléma miatt szeretné visszacserélni, úgy a következő eljárásrendet kell követnie: A méretproblémáról e-mail vagy telefon útján értesíteni szükséges a Szolgáltatót. Ha a termék csereképes (nem hordták, nem sérült, és van raktáron a kívánt új méretből), úgy GLS futár útján lehet a terméket előre egyeztetett módon kicseréltetni. A csere díja: 1490 Ft, amit átutalással vagy utánvéttel lehet rendezni.

A termékek visszaküldéséhez a fenti határidőn belül az alábbi lépéseket kell betartania:

Az elfogadhatóság érdekében a visszárunak az alábbi feltételeknek meg kell felelnie:

- A termékeknek új állapotban, utcai használat nélkül kell visszaérkezniük!

- A termékeket megfelelő állapotú eredeti csomagolásukkal együtt kell visszaküldeni (a cipős dobozon nincs ragasztás nyoma), mindezt egy megfelelően lezárt dobozban elhelyezve.

- A termékeket az átvételüktől számított 14 napon belül vissza kell küldeni.

Visszaküldés menete:

  1. Csomagold be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, rakd be mellé(jük) a dobozba a kitöltött és aláírt visszáru nyomtatványt! Ha nem találod a nyomtatványt, töltsd le innen!
  2. Címkézd fel a csomagot!
  3. Kérünk, hogy értesíts minket az info@kamsacipo.hu címen, áru visszaküldési szándékodról, mert ebben az esetben tudunk futárt küldeni a csomagért.
  4. Amint raktárunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgozták kérelmed, automatikus e-mailben értesítünk. Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően visszafizetjük a vételár(uk)at. A visszáru folyamat előreláthatólag 10-14 napot vesz igénybe (kivéve vis maior esetén).

Fontos tudnivalók

  1. Ha ugyanabban a dobozban küldöd vissza a termék(ek)et, amelyben tőlünk kaptad - távolítsd el a régi címkét a dobozról! A következő címre kérjük megcímezni a visszáru csomagot: 1188 Budapest, Köztársaság útja 18.
  2. Ha egyszerre egynél több terméket szeretnél visszaküldeni, egy dobozban visszaküldheted őket.
  3. Ne felejtsd el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni tőled, ezért arra kérünk, hogy beszedendő összeget semmiképpen se írj rá a csomagra!
  4. Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat oly módon is kapod vissza. Ha készpénzben a futárnál fizettél a termék(ek)ért, a vételárat a visszáru nyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza. Ha online felületen keresztül fizettél, a pénzt elsősorban ezeken a fizetési platformokon keresztül kapod vissza. 

Keresés